013 Tilburg

013 Popcentrum Tilburg
NIEUWS


*START VOORVERKOOP BREAKDANCEWEDSTRIJD SPIN OFF IN 013

Eindelijk is het weer zover de voorrondes van de nationale breakdancewedstrijden Spin Off beginnen in september in 013. Zondag 28 september battlen de beste b-boys en b-girls om de volgende eretitels: beste dancer, beste duo, beste groep en beste showcase. Naast de battle zijn er ook speciale surprise acts van de beste breakdancecrews uit Nederland en Duistland. In 013 kunnen we in ieder geval de ongelooflijke tricks van de winnaars van de Battle of the Year 2003 (zeg maar de wereldkampioenen!)aanschouwen: Korean Express.

Aanstaande zaterdag 23 augustus begint de voorverkoop voor de voorronde van Spin Off in Tilburg bij de 013 Boxoffice. Kaarten kosten 5,00 exclusief 0,70 servicekosten.

Spin Off is een open competitie voor zowel beginnende als gevorderde dansers, ingedeeld naar leeftijd. Iedereen mag kortom meedoen en zijn kunsten vertonen. Er zijn later in het jaar ook nog voorronden in Den Haag en Deventer, en de finale is op 13 december in de Melkweg in Amsterdam. Voor meer informatie en een aanmeldingsformulier kun je kijken op www.culturecoalition.nl.