Ingezonden persbericht


Persbericht/ Press Release


---
9 (!) winnaars bij Prijsuitreiking Haaglanden Huiswijn Competitie 2003

Zondag 28 september, Internationaal Perscentrum Nieuwspoort Den Haag

In navolging van Rotterdam en Amsterdam beleeft nu ook de regio Haaglanden zijn eerste eigen Huiswijn Competitie. Wijnimporteurs en horecagelegenheden uiteenlopend van café tot en met toprestaurant, hadden de afgelopen maanden de gelegenheid hun witte en rode huiswijnen in te zenden.

De ingezonden wijnen, stuk voor stuk geproefd door de professionele jury van The Wine & Food Association, tevens organisator van de competitie, resulteerden in een spannende nek-aan-nek race en een verrassende finale. Het aanbod aan wijnen was dermate groot en divers dat er bij de verdeling in categorieën één extra categorie in het leven is geroepen. Dat de Haaglandse horeca wat betreft haar wijnselectie verder kijkt dan haar regiogrenzen, bleek wel uit het feit dat de wijnen afkomstig waren van importeurs uit heel Nederland.

Tijdens de prijsuitreiking, zondag 28 september 15:00 uur, in de Provinciezaal van Internationaal Perscentrum Nieuwspoort, zullen maar liefst 9 prijswinnaars gehuldigd worden. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het grote gastronomische evenement Proeven & Genieten Den Haag, dat geheel is gewijd aan kwaliteitswijnen en fijne delicatessen.

Prijsuitreiking Haaglanden Huiswijn Competitie
Locatie: Provinciezaal, Internationaal Perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10, Den Haag Datum: Zondag 28 september
Aanvang: 15:00 uur


---