Digitale Gemeente Houten

Herfstrit Wielertoerclub zondag 28 september

vrijdag 26 september 2003 - Bron: WTC

Op zondag 28 september 2003 organiseert de Wielertoerclub Houten de Herfstrit. Fietsers met een racefiets kunnen kiezen tussen tochten van 50 of 75 km. Senioren (55+) die op een gewone fiets willen rijden, maken een tocht van 25 km.

Met de Herfstrit sluit de fietsclub een geweldig zomerseizoen af. De prachtige zomer van 2003 zorgde ook bij de fietsclub voor een fantastische opkomst.
Om 9.00 uur vertrekken de twee groepen racefietsers. De ene groep rijdt een tocht van 75 km, bedoeld voor mensen met een redelijk goede fietsconditie. De tweede groep rijdt een afstand van 50 km in een rustiger tempo.

De kortere rit is heel geschikt voor mensen die eens kennis willen maken met het in groepsverband fietsen op een racefiets of sportfiets. De beide groepen komen elkaar halverwege de tocht tegen om onder het genot van een kopje koffie even te pauzeren. De 50 km-groep is voor 12.00 uur weer in Houten terug en de 75 km-groep om 12.30 uur.

Om 10.00 uur vertrekt de seniorengroep. Een koffiepauze ontbreekt ook hier niet. Startplaats van de Herfstrit is clubhuis Vélodroom van de fietsclub, gelegen op industrieterrein De Schaft (Korte Schaft 30) in Houten. Deelnemers worden verzocht ongeveer een kwartier voor de aangegeven starttijd aanwezig te zijn.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).