28/9 De Leijgraaf

Uden 28-09-2003 -

VERKEERSONENIGHEID, Uden

Zaterdagmiddag is een 36-jarige man uit Veghel aangehouden. Rond 15.45 uur ontstond op de Sint Janstraat in Uden een verkeersonenigheid tussen de Veghelnaar die daar met zijn auto reed en een 25-jarige automobilist uit Uden. Daarbij bedreigde de Veghelnaar de Udenaar en duwde hen verschillende keren ook werd de Udenaar enkele keren met de vuist geslagen. Tijdens deze schermutseling raakte ook een passerende auto van een 60-jarige man uit Grave beschadigd. Toen de politie ter plaatse kwam, maakte de Veghelnaar zich uit de voeten. Hij kon korte tijd later worden aangehouden. Na verhoor is de man later die dag heengezonden.

AUTO TEGEN BOOM, Zeeland

Zaterdagavond zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval. Rond 23.40 uur reed een auto bestuurd door een 34-jarige vrouw uit Overloon over de Peelweg onder Zeeland. Waarschijnlijk is de vrouw in slaag gevallen en in de berm terecht gekomen. Door de stuurcorrectie die ze toepaste, kwam de auto in de berm aan de andere kant van de weg terecht en kwam tegen een boom tot stilstand. Zowel de vrouw als een 33-jarige passagier uit Overloon zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

TE VEEL GEDRONKEN, RIJBEWIJS INGEVORDERD, Uden

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 00.55 uur is op de President Kennedylaan in Uden een 21-jarige man uit Uden bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg naast de bekeuring ook een rijverbod van 8 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Zeeland

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 03.45 uur werd gemeld dat op de Molenstraat in Zeeland een man liep, die anderen lastig viel en ruzie zocht met voorbijgangers. Een van de voorbijgangers een jongen van 17 jaar uit Uden werd door de man geslagen. De man, 20 jaar uit Nistelrode, kon ter plaatse worden aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij zondagmorgen heengezonden.