28/9 Den bosch

's-Hertogenbosch 28-09-2003 -

OVERVALLER MELDT ZICH, 's-Hertogenbosch

Zaterdag meldde zich een 31-jarige man uit 's-Hertogenbosch aan het politiebureau in die stad. De man bekende aan de baliemedewerkster gewetenswroeging te hebben in verband met een overval die hij eerder die maand had gepleegd. Daarbij had hij een 32-jarige plaatsgenoot van zijn geld beroofd. In overleg met de officier van justitie is de man voor verder onderzoek ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, 's-Hertogenbosch

Zaterdagmiddag is een 26-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. De man wordt ervan verdacht een 36-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch te hebben mishandeld. Op de Hennequinstraat in 's-Hertogenbosch. De vrouw liep bij de mishandeling twee blauwe ogen over. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING EN DIEFSTAL, Vlijmen

Zaterdagavond is een 24-jarige man uit Vlijmen aangehouden. De man had eerder die dag in Vlijmen zijn zus bedreigd. Ook had hij een telefoon van de vrouw gestolen. De man is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

FIETSER GEWOND BIJ ONGEVAL, 's-Hertogenbosch

Zaterdagavond is een 56-jarige fietser uit 's-Hertogenbosch bij een ongeval gewond geraakt. De man fietste rond 19.55 uur over de Pettelaarseweg. Toen hij een geparkeerde bus voorbij reed, liep vlak voor die bus een 13-jarige jongen uit 's-Hertogenbosch de rijbaan op. Hij liep daarbij tegen die fietser die ten val kwam. De man is met heupletsel overgebracht naar een ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

MAN AANGEHOUDEN VOOR HUISELIJK GEWELD, 's-Hertogenbosch

Zaterdagavond is een 48-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. De man wordt ervan verdacht zijn 40-jarige vriendin eerder die dag te hebben gedreigd en mishandeld. De vrouw liep daarbij kneuzingen op. De laatste jaren heeft de vrouw vaker aangifte gedaan van mishandeling door haar vriend. De man is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

JONGEREN AANGEHOUDEN MET DRUGS, Drunen

Zaterdagavond zijn twee jongeren, 19 jaar uit Drunen, aangehouden. Ze werden met een auto op de Parklaan in Drunen gecontroleerd. Daarbij werden verschillende bolletjes drugs aangetroffen. De twee zijn voor verder onderzoek ingesloten.

JONGEN AANGEHOUDEN, 's-Hertogenbosch

Zaterdagavond is een 17-jarige jongen zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De jongen werd bij het NS station in 's-Hertogenbosch gecontroleerd. Daarbij bleek dat hij nog een geldboete moest betalen. Verder bleek hij in het bezit van enkele grammen cocaïne. De jongen is voor verder onderzoek ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, 's-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag is een 20-jarige man uit Rosmalen aangehouden. Rond 01.30 uur bedreigde hij de portier van een horecagelegenheid aan de Parade in 's-Hertogenbosch met de dood. Tegen de 20 jarige man uit Rosmalen is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is zondagochtend heengezonden.

VECHTPARTIJ, 's-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.50 uur werd een vechtpartij gemeld op de Parade in 's-Hertogenbosch. Door de ter plaatse gekomen politiemensen werden de partijen gescheiden. Acht mannen, in de leeftijd van 17 tot 36 jaar, uit 's-Hertogenbosch en Lelystad werden aangehouden voor verschillende feiten. Een omstandster en politieman raakte licht gewond bij de vechtpartij.
De vechtpartij was ontstaan nadat twee jongen met elkaar slaags waren geraakt. Een grote groep omstanders begon zich met de vechtpartij te bemoeien waardoor een vechtpartij ontstond waarbij enkele tientallen personen betrokken waren. De politie zette 15 politiemensen en een politiehond in om de partijen te scheiden. Hierbij werden ook de acht mannen aangehouden.