28/9 Maasland

Oss 28-09-2003 -

MAN AANGEHOUDEN VOOR OVERLAST, Oss

Zaterdagavond is een 43-jarige man uit Nijmegen aangehouden. De man veroorzaakte overlast bij het NS station aan de Spoorlaan in Oss, toen hij merkte dat er geen treinen reden. De man die onder invloed was schold enkele conducteurs die reizigers op de hoogte brachten uit. Verder viel hij andere mensen last. De man is aangehouden en ingesloten. Zondagmorgen is de man na verhoor heengezonden.

TE VEEL GEDRONKEN, RIJBEWIJS INGEVORDERD, Oss

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 01.30 uur werd op de Molenstraat in Oss een 19-jarige man uit Oss bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg naast de bekeuring ook nog een rijverbod van 6 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Dezelfde nacht rond 02.50 uur werd op de Carmelietenstraat in Oss dezelfde man opnieuw rijdend in een auto aangetroffen. Ook hiervoor is de man bekeurd.

BRIEVENBUS OPGEBLAZEN, Oss

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 04.00 uur hebben onbekenden twee brievenbussen die bij de supermarkt aan de Wofskooi in Oss staan met vuurwerk opgeblazen. De poststukken zijn zoveel mogelijk veiliggesteld en overdragen aan TPG post.

BROMFIETSER KOMT OM BIJ ONGEVAL, Oss

Zondagmiddag is een 54-jarige man uit Oss bij een ongeval om het leven gekomen. De man reed rond 12.45 uur op zijn bromfiets over de Oijenseweg in Oss. In een bocht is hij waarschijnlijk de macht over het stuur verloren en in de berm gekomen. Hij kwam daarbij in aanrijding met een lantaarnpaal. Personeel van de ter plaatse gekomen traumahelikopter kon niet voorkomen, dat de man korte tijd later ter plaatse aan zijn verwoningen bezweek.