Gemeente Lisse

23-09-2003 Werkzaamheden rondom Winkelcentrum Poelmarkt

In de week van maandag 29 september 2003 start aannemingsbedrijf H & H Van Roode B.V. met de her-inrichting (facelift) van de openbare ruimte rondom winkelcentrum Poelmarkt. Het plan voorziet onder meer in ondergrondse afvalinzameling, nieuwe verhardingsmaterialen, uitbreiding van openbare parkeerplaatsen, nieuwe groenvoorzieningen en vervanging van de openbare verlichting.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. De start van de werkzaamheden betreft de openbare ruimte aan de noordzijde van het winkelcentrum (het gebied tussen het winkelcentrum en de Händelstraat). Wij verwachten de totale werkzaamheden, afhankelijk van de weersomstandigheden, in circa 12 weken uit te voeren.

Parkeren
Voor de uitvoering is het noodzakelijk om telkens een gedeelte van de openbare ruimte voor het verkeer af te sluiten. Tijdens de uitvoering kan men in het afgesloten gedeelte géén autos parkeren. Alhoewel wij ons realiseren dat het gezien de parkeerdruk niet altijd eenvoudig is, verzoeken wij u uw auto elders te parkeren.

Overlast
De diverse werkzaamheden bezorgen de omwonenden, de winkeliers, het winkelend publiek en het verkeer de nodige overlast. Wij trachten de uitvoeringsduur en de overlast tot een minimum te beperken. Van uw kant vragen wij begrip voor de situatie.