Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg (30/9)

Tilburg, 30 september 2003.

Woningbrand

UDENHOUT - In een woning aan de Hogewey is gisteravond rond kwart over acht brand uitgebroken. De brand brak uit aan de achterzijde van de woonkamer. De brandweer die snel ter plaatse was, kon om halfnegen al het sein brand meester geven. De oorzaak van de brand is onbekend. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Gestolen fiets

TILBURG - Gisteravond rond de klok van negen uur, hebben agenten aan het Kamerlingh Onnesplein een 16-jarig Tilburgs meisje aangehouden toen bleek dat zij in het bezit was van een gestolen fiets. De fiets werd in beslag genomen en na verhoor werd het meisje weer in vrijheid gesteld.

Met auto tegen boom

OISTERWIJK - Een 44-jarige man uit Oisterwijk is gisteravond rond halfelf door de GGD met hoofdletsel naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg gebracht. Op de Gemullehoekenweg was de man met zijn auto frontaal tegen een boom gebotst. Omdat de man gedronken had, heeft een GGD arts een bloedproef van de man afgenomen.

Winkeldiefstal

UDENHOUT - In een supermarkt aan de Kreitenmolenstraat hebben agenten gistermorgen rond kwart over elf een 59-jarige vrouw uit deze plaats aangehouden. De vrouw werd betrapt bij de diefstal van blinden vinken en gehakt ter waarde van iets meer dan 5 euro. De vrouw kreeg een geldboete van 120 euro mee naar huis.

TILBURG - Een 43-jarige man uit Tilburg is gistermiddag rond tien voor halfvier aangehouden toen hij in een supermarkt aan de Jan Heijnsstraat betrapt werd bij de diefstal van blikjes bier. De man rekende een blikje aan de kassa af terwijl hij nog meer blikjes bier onder de kleding had verborgen.

Agenten pakken Tilburger op voor mishandeling

TILBURG - In een woning aan de Borculolaan hebben agenten gistermiddag om kwart over drie een 63-jarige man uit deze stad aangehouden. Hij wordt verdacht van de mishandeling van zijn 48-jarige ex-vriendin. De man was dronken. In de woning kreeg het tweetal het met elkaar aan de stok over de nieuwe vriend van de vrouw. De verdachte is in verzekering gesteld.

304 hardrijders op de bon

TILBURG - Aan de Dr. Hub van Doorneweg heeft de politie gisteren 304 weggebruikers bekeurd omdat ze te hard reden. Op deze weg geldt een maximum snelheid van 50 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid gisteren was `maar liefst` 108 kilometer per uur.

Bron: Carel Bouman