Ryanair

PERSBERICHT

03.10.2003

RYANAIR VIERT SUCCES OOSTENDE - LONDEN LUCHTHAVEN STAAT OP ZIJN KOP!

Ryanair, Europa's enige échte "low fares airline" heeft woensdag 1 oktober vanwege het enorme succes van de verbinding oostende-Londen 5 top-prijzen weggegeven aan diegenen die met het meest "crazy" vervoermiddel naar Oostende-Brugge Airport is gekomen. De centrale hal van de luchthaven werd op zijn kop gezet door omgebouwde fietsen, scateboards, motoren en zelfs een grasmaaier!

De hoofdprijs is uitgewonnen door "The Right Brothers" uit Bredene en Oostende die met hun tot vliegtuig omgebouwd skateboard op een hele originele manier invulling hadden gegeven aan het thema. Zij winnen een geheel verzorgde reis naar London voor 4 personen. De eerste prijs is gewonnen door Noa en Luna die met een door hun vader gemaakt Ryanair vliegtuig naar de luchthaven waren gekomen. De tweede prijs is gewonnen door Maarten de Koning.

David Gering, Sales & Marketing Manager Benelux verklaart: "Ryanair opende 5 maanden geleden de verbinding Oostende - Londen en boekingen liggen perfect op schema. Naast onze actie tarieven vonden wij het tijd worden om de passagiers van luchthaven Oostende-Brugge te bedanken voor hun (ver)trouw(en) in/aan Ryanair. Onze ludieke actie "Breng het meest crazy transportmiddel naar Oostende" heeft deze woensdag de aankomsthal tijdelijk in een feeststemming gebracht. De rondrijdende vehikels werden uitgebreid getest en bewonderd terwijl muzikanten, clowns, gratis drankjes en snoep in overvloed de stemming alleen maar verbeterden!

Ryanair bedankt wederom haar passagiers op een directe manier terwijl de dure maatschappijen geld steken in futiele zaken en dus onze tarieven niet kunnen evenaren, bovendien is Ryanair Nummer 1 in punctualiteit. Punctualiteit is een van de belangrijkste voorwaarden die reizigers tegenwoordig stellen, naast veiligheid en gunstige tarieven. Wij voldoen aan deze voorwaarden als geen ander!"

Deze week boek je een enkele reis van Oostende naar Londen voor EUR12.99 inclusief tax!