Inloopdag 2003 bij MCS

Geachte redactie,

'Concordia res parvae crescunt' oftewel 'Eendracht maakt macht' was de wapenspreuk van de Republiek der Verenigde Nederlanden van 1588-1795. Op 3 oktober aanstaande herdenkt Leiden haar ontzet, een belangrijke mijlpaal in de strijd om de onafhankelijkheid van de republiek. 429 jaar later en enkele kilometers verderop zullen enkele Geuzen van het hier en nu zich verenigen in een burcht waar iconen van de moderne technologie zich verenigen in eendracht.

Wij nodigen u graag uit voor de jaarlijkse inloopdag voor de pers bij MCS, Kruisweg 797 te Hoofddorp. Tijdens deze dag kunnen journalisten tussen 10.00 uur en 18.00 uur kennis nemen van de nieuwste producten van cliënten van MCS. U krijgt zo in kort tijdbestek een breed beeld van hetgeen er nieuw op de markt geïntroduceerd is of zal worden.

Traditiegetrouw kunt u kennisnemen van de laatste ICT-trends. Dit jaar zullen in ieder geval Intel, Microsoft, HP, Toshiba Mobile, Corel, TomTom, Moviemile en Voice Data Bridge aanwezig zijn. Op www.mcsonline.nl/inloopdag kunt u het volledige overzicht vinden. Hier kunt u zich tevens aanmelden. Even bellen of mailen met MCS kan natuurlijk ook: 023 - 5628208 of info@monogram.nl.

Rond het middaguur staat er een 'Leidens Ontzet' lunch klaar met natuurlijk wittebrood met haring en hutspot. We sluiten de dag af met een aangeklede borrel. In verband met de catering verzoeken wij u vriendelijk om aan te geven of u bij de lunch dan wel borrel aanwezig zult zijn.

Met vriendelijke groet,

Monogram Communication Strategies (MCS) BV

Perlita Fränkel

ANTWOORDFORMULIER

MCS inloopdag voor journalisten

Datum: vrijdag 3 oktober 2003

Plaats: Kantoor MCS
Holland Office Center - gebouw 5
Kruisweg 797
2132 NG Hoofddorp

Van: 10:00 uur
Tot: 18:00 uur

o Ik kom naar de inloopdag
o Ik kom rond lunchtijd naar de inloopdag
o Ik zal bij de borrel aanwezig zijn
o Ik kom niet naar de inloopdag


* S.v.p. aankruisen wat van toepassing is (meerdere antwoorden mogelijk).

Naam

Blad

Adres

Postcode Plaats

Fax E-mail

Fax dit formulier naar MCS 023 - 565 17 24 of e-mail: info@monogram.nl