Heuvelrug 9.30 uur

Utrecht 03-10-2003 - Persberichten district Heuvelrug

Bekneld geraakt
VEENENDAAL - Een man uit Renswoude (leeftijd onbekend) raakte donderdagmiddag rond 16.40 uur bekneld tussen een graafmachine en afgegraven grond.

De man was aan het werk op de Maartvlinderstraat toen de graafmachine die hij bediende, kantelde. De man raakte bekneld, omstanders probeerden direct te helpen. De brandweer heeft de man bevrijd. Hij is met onbekend letsel naar het Edese ziekenhuis gebracht. Later bleek het letsel bij de man mee te vallen. De arbeidsinspectie is op de hoogte gebracht van het ongeluk.

Gewond bij aanrijding
RHENEN - Bij een aanrijding tussen twee personenauto's en een vrachtwagen op de Nude raakten donderdagmiddag rond 17.20 uur twee mensen gewond.

Een 51-jarige automobilist uit Rhenen wilde links afslaan een oprit op, maar dat kon door tegemoetkomend verkeer nog niet. De achter haar rijdende 24-jarige automobilist uit Beneden Leeuwen remde nog op tijd, maar een vrachtauto, bestuurd door een 19-jarige man uit IJzendoorn, reed tegen de wagens aan. De middelste auto raakte total loss. De bestuurder van deze auto is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de voorste auto had last van haar nek. Beide personenauto's moesten worden weggesleept.

Oververhitte droger
MAARSBERGEN - Een oververhitte wasdroger zorgde voor veel roet- en rookschade in een woning aan de Woudenbergseweg. Er raakte niemand gewond.

Donderdagmiddag rond 16.00 uur ging de bewoonster van de woning weg. Haar twaalfjarige zoontje bleef thuis. Hij merkte de rook op en belde een kennis die ingreep. De jongen had bij het redden van een vogel rook binnengekregen. Hij werd door ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis.