Politie Gelderland-Midden

Arnhem - verdachte van diefstal door chauffeur aangehouden Publicatiedatum: 03-10-2003

Een 31-jarige Arnhemmer is donderdagmiddag op de Heerlenstraat door de politie aangehouden op verdenking van diefstal van goederen uit een vrachtwagen. De verdachte Arnhemmer werd door de chauffeur van de wagen in de kraag gevat en aan de politie overgedragen. Hij wordt ervan verdacht een Tv-meubel ter waarde van enkele honderden euro's uit de vrachtwagen te hebben gestolen terwijl de vrachtwagen op dat moment geladen werd bij een bedrijf. De Arnhemmer werd daarbij betrapt. De Arnhemmer verklaarde later uit geldgebrek te hebben gehandeld. Hij is na verhoor heengezonden met een dagvaarding.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - vrouw met gestolen auto aangehouden
Publicatiedatum: 03-10-2003

De politie heeft donderdagavond op de Westervoortsedijk een 42-jarige vrouw uit het Duitse Kleve aangehouden op verdenking van diefstal of heling van een auto van een 48-jarige Arnhemmer. De auto was in de nacht van woensdag op donderdag ontvreemd vanaf de Pinksterbloemstraat en werd donderdagavond rijdend aangetroffen met de 42-jarige als bestuurster. De vrouw is aangehouden en wordt verhoord.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - Arnhemmer aangehouden na vernieling auto Publicatiedatum: 03-10-2003

Een ruzie naar aanleiding van een zakelijk geschil is voor een 39-jarige Arnhemmer kennelijk aanleiding geweest voor het vernielen van een auto van een 42-jarige plaatsgenoot. De politie hield de 39-jarige donderdagochtend als verdachte aan in het centrum van de stad, nadat een getuige melding maakte van een conflict op straat. Toen agenten vervolgens poolshoogte kwamen nemen bleek dat enkele banden van de auto van de 42-jarige waren lek gestoken. Ook zou de Arnhemmer gedreigd hebben de auto in brand te steken. De Arnhemmer bekende later een zakelijk geschil te hebben gehad met de 42-jarige en daarop de vernielingen te hebben aangericht. De man is later heengezonden met een dagvaarding en zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---