Ingezonden persbericht


Popcentrum Podium & Muziekcafe De Troubadour

h d e n b e r g

Persbericht, 28 september 2003

EDWIN EVERS MET 538-MAATJES NAAR HARDENBERG

Hardenberg-, Zaterdag 4 oktober is het partytime in De Troubadour. En niet zomaar een party maar een feest o.l.v. de vrienden van De Troubadour: Edwin Evers en zijn 538-companen Niels & Rick. De voltallige crew van de Radio 538 ochtendshow Evers Staat Op is een hele lange avond en nacht in D Troubadour. Een ultieme mogelijkheid om kennis te maken met de soms volslagen maffe radiomakers. Hardenberger Edwin Evers mag vanavond opblijven (de show heet dan ook Evers Blijft Op ) en hij doet dat samen met zijn radiomaatjes op een muzikale manier waar de honden (het is vandaag Werelddierendag) geen brood van lusten. Het wordt een avondje met veel, heel veel ongein en onwijs goede muziek. De show start om 22.00 uur en de entree is gratis. Kom wel op tijd bij Evers want je weet het bij De Troubadour: vol is vol.

POUNDCAKE

De bekende band Pound Cake is weer on the road en ze spelen vrijdag 3 oktober in Muziekcafé De Troubadour in Hardenberg. Pound Cake speelt alle bekende rockcovers van afgelopen 30 jaar, van Van Halen tot Robbie Williams. Poundcake is een rockband met de groove en passie van de Red Hot Chili Peppers en de techniek en souplesse van Van Halen. En met de humor van beide. Poundcake combineert kortom het verleden en het heden van de rock and roll in een spetterende, eerlijke en enthousiast show, waarin de vier bandleden een muzikale reis maken door de rockgeschiedenis. Nickelback, Chili Peppers, Linkin Park of Robbie Williams worden daarin met net zoveel overtuiging neergezet als Bon Jovi, AC/DC, Fleetwood Mac of Van Halen. Start show 23.00 uur

FEUERENGEL IN PODIUM

Bezoekers van de grote Theaterzaal van Popcentrum Podium kunnen zich opmaken voor het muziekspektakel Feuerengel . Deze Duitse topband komt zaterdag naar de Theaterzaal van Popcentrum Podium. Feuerengel is de ultieme Duitse Rammstein-coverband die het complete werk van Rammstein op onnavolgbare wijze benaderd. Er is geen voorverkoop en de show start vroeg , al om 23.30 uur. Popcentrum Podium staat zaterdagnacht helemaal in het teken van de opening van haar nieuwe Cubaanse bar; Club Havana . Speciaal voor de steeds maar groeiende groep R&B en Hiphop-liefhebbers heeft Podium een exclusieve bar gebouwd met Cubaanse accessoires en een exclusieve dansvloer.

Einde persbericht.