ADO Den Haag

PERSMEDEDELING

Den Haag, woensdag 1 oktober 2003

T.a.v. de sportredactie

Gratis openbaar vervoer voor supporters ADO Den Haag

ADO Den Haag is een samenwerkingsverband aangegaan met HTM. Met ingang van de thuiswedstrijd tegen PSV biedt het Haagse vervoersbedrijf op wedstrijddagen naar en van het Zuiderparkstadion aan alle supporters gratis vervoer per tram en bus.

Om gebruik te maken van deze service dienen supporters een geldig toegangsbewijs (toegangskaart of seizoenkaart) te kunnen tonen. Alleen een ADO Den Haag Club Card (zonder toegangskaart) geeft geen recht op gratis vervoer.

Piet Jansen (Directeur HTM): "Wij zijn zeer tevreden over de totstandkoming van deze samenwerking. Het gaat hierbij om twee typisch Haagse bedrijven. Voor ons is dit daarnaast een prachtige kans om onze betrokkenheid bij de regio te tonen."

Robert Langenbach (Algemeen directeur ADO Den Haag): "Wij werken al vijf jaar op diverse vlakken samen met HTM. Dit initatiatief voegt een nieuwe dimensie toe aan onze relatie, waarmee wij onze supporters een extra service kunnen bieden. De samenwerking is bovendien een extra reden om tijdig via de voorverkoopadressen van Ticketbox een toegangskaart aan te schaffen. Het voordeel voor ADO Den Haag is daarbij dat de rijen wedstrijddagen bij de stadionkassa's op wedstrijddagen korter worden. Tevens hopen wij dat dit een gedeeltelijk oplossing vormt voor de parkeerproblemen in het Zuiderpark."

De eerste kans om gratis met het openbaar vervoer naar het Zuiderparkstadion te komen doet zich voor op zaterdag 4 oktober a.s. Om 19.30 uur neemt ADO Den Haag het op tegen landskampioen PSV. Kaarten kunnen door supporters in het bezit van een geldige ADO Den Haag Club Card via Ticketbox worden aangeschaft.

Met vriendelijke groet,

Mark Jansen
PR & Communicatie
ADO Den Haag
PB 32400
2503 AC Den Haag

T: +31 (0)70 - 30 54 507
F: +31 (0)70 - 30 54 599
M: +31 (0)6 - 188 17 396
E: m.jansen@adodenhaag.nl