Ingezonden persbericht

Midweek voor 55-plussers
Een baken in zee

Op zoek naar een baken in de levenszee waarop je kunt vertrouwen? Wilt u daar eens over nadenken? Hiervoor biedt de Gemeenschap Emmanuel, een katholieke vereniging, gelegenheid van 7-9 oktober. Deze bijeenkomst, speciaal voor 55-plussers, is in het landelijk gelegen conferentie-oord Emmaus te Helvoirt (tussen Den Bosch en Tilburg). Op het programma staan vieringen, inleidingen op het thema, uitwisseling in kleine groepen en ontspanning. In het conferentie-oord is een kapel aanwezig waar u echt tot rust kunt komen.

We hebben de overtuiging dat het levensbaken zich laat vinden. Een ster die de enige zekerheid is die bestaat. De midweek voor 55-plussers wil in een sfeer van vertrouwen en ontmoeting stil staan bij de bron van hoop, geluk en vreugde, om met blijdschap en frisse moed onze weg te vervolgen.

Belangstellenden voor de midweek voor 55-plussers kunnen voor meer informatie of voor opgave bellen naar 040-2219274 (fam. Janssen). Meer informatie ook op internet: www.emmanuel.info/nld/nl

====EINDE BERICHT===