Politie Hollands Midden
Datum: 7 oktober 2003

(

Aanrijding Noordwijk

Een 20-jarige automobilist uit Noordwijk verleende op maandag 6 oktober rond 14.15 uur op de kruising Koepelweg met de Oude Zeeweg bij het afslaan geen voorrang aan een uit tegengestelde richting naderende 25-jarige automobilist uit Noordwijk. De twee auto's botsten op elkaar. De 25-jarige Noordwijker is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

Onder invloed rijden Reeuwijk

De politie hield op dinsdag 7 oktober rond 01.15 uur op de Reeuwijkse Hout een 47-jarige automobilist uit Gouda aan. De man verkeerde vermoedelijk onder invloed van alcohol. De aan het bureau gehouden ademanalyse gaf als uitslag 530 ug/l. (limiet 220 ug/l.) De politie maakt proces-verbaal tegen de verdachte op.

Auto gestolen na inbraak in woning Nieuwerkerk aan den Ijssel

In de nacht van zondag 5 op maandag 6 oktober werd er ingebroken in een woning aan de Burgemeester van Heugtenlaan. Er werd een gaatje in een raamsponning geboord. Via dit gaatje wist men op het aanrecht liggende autosleutels naar buiten te hengelen. Met deze autosleutels werd een buiten geparkeerde BMW X5 gestolen. De politie heeft de gestolen auto internationaal gesignaleerd en stelt een nader onderzoek in.

Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326
---- --