Gemeente Achtkarspelen


Nieuwsberichten

19-09-2003
Beginnende ondernemers opgelet!
Achtkarspelen en Kollumerland c.a. organiseren Startersmarkt

De gemeenten Achtkarspelen en Kollumerland c.a. organiseren, op woensdag 7 oktober 2003 (20.00 - 22.30 uur), een gratis informatieavond voor startende bedrijven en ondernemers in Café-Restaurant Lauwersland in Oudwoude.

Op deze Startersmarkt geven de beide gemeenten, de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel en het Bedrijvencentrum Achtkarspelen een interactieve presentatie. Hierbij worden de bezoekers geïnformeerd over zaken als:

* hoe begin je een eigen zaak

* hoe maak je een doorstart

* de huidige economische situatie

* wat doe je met goede ideeën

Aansluitend is er een informatiemarkt met stands van onder andere notarissen, verzekeringskantoren, accountants en banken uit de gemeenten Kollumerland c.a. en Achtkarspelen. Instanties en bedrijven die belangstelling hebben voor het huren van een kraam ( 50,--) op de informatiemarkt kunnen contact opnemen met de gemeenten. De toegang tot deze avond is uiteraard gratis en geïnteresseerden hoeven zich niet van te voren op te geven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
· Ilona Boekhorst, bedrijfscontactfunctionaris gemeente Achtkarspelen, telefoon 0511 - 548200 of i.boekhorst@achtkarspelen.nl
· Dietha Paauw, bedrijfscontactfunctionaris gemeente Kollumerland c.a., telefoon 0511 - 458 907 of d.paauw@kollumerland.nl