Partij van de Arbeid


01-10-2003

De Werkgroep Stedelijke Ontwikkeling (WSO) organiseert een paar keer per jaar interessante bijeenkomsten waarbij de Amsterdamse stedelijke ontwikkelingen op de voet worden gevolgd.

Wilt u meepraten over de programmering van zulke avonden? Of heeft u andere goede ideeën die absoluut aan de orde moeten komen? Dan kunt u zich aanmelden bij het voorbereidingsteam van de WSO.

Op dinsdag 7 oktober komt het voorbereidingsteam weer bijeen om de volgende WSO bijeenkomst van donderdag 20 november te gaan voorbespreken. Op 7 oktober zal ondermeer worden besproken hoe het voorbereidingsteam de bijeenkomst van 20 november organisatorisch en inhoudelijk vorm zal gaan geven. Daarnaast zullen ook de data van de volgende WSO bijeenkomsten gepland worden.

Wanneer : dinsdag 7 oktober

Waar : Stadhuis Amsterdam, tegenover fractiekamer 2239

Tijdstip : 20.30 22.00

Wilt u deze avond aanwezig zijn en meepraten over de volgende WSO bijeenkomst, meldt u zich dan aan. Dit kunt u doen via sveldema@raad.amsterdam.nl. U wordt dan uitgenodigd voor de voorbereidingsvergadering van dinsdag 7 oktober om 20.00

Het verzoek aan u is dan ook om alvast na te denken over interessante themas invulling van de avond, taakverdeling, goede sprekers en motiverende discussiepunten.

Schrijf in de agenda: De volgende WSO bijeenkomst is gepland.


donderdag 20 november 2003 20.00 uur

Wilt u mensen aanmelden voor de mailinglist van de WSO mailt u dan naar:
pvda@raad.amsterdam.nl

Somine Veldema