Gemeente Eindhoven

Persbericht: 7 oktober 2003, no. 177

Passepartouts geldig in Tongelreep, Ottenbad en IJssportcentrum Eindhoven

Met ingang van 6 oktober, de start van het schaatsseizoen 2003/2004, hebben passepartout-houders van Zwemparadijs de Tongelreep en het Ir. Ottenbad op vertoon van hun pas niet alleen recht op korting bij de beide zwembaden, maar kunnen zij ook tegen het gereduceerde tarief van
1,00 per persoon gaan schaatsen.

Ook kunnen mensen die een passepartout (voorheen skatecard) kopen bij IJssportcentrum Eindhoven vanaf dit seizoen ook met korting zwemmen bij de beide gemeentelijke zwembaden.

De skatecard waarmee bezoekers van het IJssportcentrum Eindhoven met korting konden schaatsen komt met ingang van het nieuwe seizoen dus te vervallen en wordt vervangen door een passepartout.

Voorheen moesten mensen twee aparte kortingskaarten kopen voor het IJssportcentrum en de beide zwembaden. Dat is nu dus niet meer nodig.

De prijs van een passepartout is ongewijzigd. Een passepartout voor personen t/m 17 jaar en ouder dan 55 jaar kost 29,00 en een passepartout voor personen van 18 t/m 54 jaar kost 42,00 per jaar (excl. benodigde chipkaart). Met de pasjes kunnen mensen voor slechts
1,00 per bezoek vanaf nu dus gebruik maken van de faciliteiten in alle drie de attracties!

© 2003 Gemeente Eindhoven