Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek



P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK



7 oktober 2003



Winterswijk - aantreffen gestolen personenauto


Door de politie van Winterswijk werd de rode Opel Kadett aangetroffen die in de nacht van zondag op maandag was weggenomen vanaf de parkeerplaats aan de Jasmijnlaan in Winterswijk. De auto werd licht beschadigd aangetroffen op de Ligusterlaan. Na onderzoek kan de auto kan terug naar de rechtmatige eigenaar.



Harreveld - reeks auto inbraken


In de nacht van zondag op maandag en van maandag op dinsdag is in drie auto's ingebroken aan de Bothweg, Klaproosstraat en Muldershof. Er zijn radio cd-spelers en een mobiele telefoon weggenomen. Men heeft een portier geforceerd en een ruit ingeslagen om in de auto's te komen.



Hengelo - snelheidscontrole


Tijdens de controle op maandagmorgen en maandagavond op de Kruisbergseweg zijn 797 voertuigen gecontroleerd. 33 bestuurders reden harder dan de max. toegestane 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 119 km/u.



Hoog Keppel - snelheidscontrole


Bij controle op de Rijksweg zijn maandagmiddag 831 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden negen bestuurders harder dan max. toegestane snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 118 km/u.
In Laag Keppel is maandagavond gecontroleerd. Van de 155 gecontroleerd voertuigen reden er twee harder dan de toegestane 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 96 km/u.



Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --