Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kerst en nieuwjaars Mini- en MaxiCruises vanuit IJmuiden naar Newcastle

EEN SFEERVOLLE KERST EN EEN SPETTEREND OUD & NIEUW

VIER DE FEESTDAGEN MET DFDS SEAWAYS IN NEWCASTLE

IJmuiden, 07 oktober 2003

Het beloven 'warme' en gezellige feestdagen te worden.... DFDS organiseert ook dit jaar weer speciale kerst en nieuwjaars Mini- en MaxiCruises vanuit IJmuiden naar Newcastle. Kerst is een grote happening in Engeland en Newcastle verandert halverwege november in een waar winterwonderland. De sprankelende kerst- en nieuwjaarsarrangementen zijn te boeken bij het reisbureau of via www.dfdsseaways.nl . Prijzen vanaf ¤ 79,- per persoon.

Feeststemming aan boord
Aan boord zit de stemming er al goed in: een vleugje kerstmagie brengt jong en oud in optimale feeststemming! De luxe cruiseferries MS Queen en Prince of Scandinavia zijn van binnen prachtig versierd. In de restaurants is het volop genieten van feestelijke gerechten. Bezoek na het diner de spectaculaire avondshows en ga naar het casino. Oud en Nieuw vieren aan boord van zo'n zeekasteel is natuurlijk helemaal bijzonder. Na aankomst in Newcastle de volgende ochtend is het tijd om de stad te ontdekken. Bij de MiniCruise is de overtocht nog diezelfde avond en bij een MaxiCruise volgt een overnachting in een goed middenklasse hotel en is de inscheping de avond erna.

Hohoho! Kerst in Newcastle...
Fonkelende verlichting op straat, prachtig versierde kerstbomen, kerstmannen en leuke cadeautjes... Rondom kerst is er veel te zien en te beleven in bruisend Newcastle; shoppen in het enorme MetroCentre of in het sfeervolle Eldon Square winkelcentrum; maak een stadswandeling of bezoek één van de omringende attracties, zoals het Middeleeuwse stadje Durham, het openluchtmuseum Hartlepool of één van de prachtige kastelen.

Vraag de nieuwe kerstbrochure, met speciale kers en Oud & Nieuw reizen, aan via 072- 5671039. Kijk voor meer informatie over de schepen, bestemmingen en speciale aanbiedingen op www.dfdsseaways.nl of bel voor reserveringen 0255-546666.

DFDS Seaways, de ferrymaatschappij tussen IJmuiden en Newcastle (Noord-Engeland) is met acht passagiersschepen marktleider van ferry-verbindingen op de Noordzee. In 1995 vervoerde DFDS Seaways 69.000 passagiers van IJmuiden naar Newcastle. De rederij heeft in 2002 de magische grens van een half miljoen overschreden en in 2003 wordt een verdere groei verwacht naar 545.000 passagiers.



Ingezonden persbericht