Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn



P E R S B E R I C H T



Onderwerp: Apeldoorner toch nog vermist



Ondanks eerdere berichtgeving, dat de sinds donderdag vermiste Apeldoornse Tonny van der Linde (48) zich gisteren gemeld zou hebben bij een opvanghuis voor daklozen in Utrecht, blijkt hij nog steeds spoorloos te zijn.


Maandag werd in overleg met de familie de publiciteit gezocht, nadat hij eerder binnen de politiekanalen gesignaleerd stond.


Dinsdagavond laat kreeg de politie een telefoontje uit Utrecht dat Tonny in de Domstad zou verblijven en dit bericht werd aan de familie gemeld. Hij zou daar de nacht doorbrengen en vandaag zou contact gelegd worden over zijn terugkeer naar Apeldoorn.


De informatie, die de behandelende politieagent kreeg was dermate overtuigend, dat ook de media werden geïnformeerd. Toen hij vannacht nog de medicatiebehoefte van Tonny aan het tehuis wilde doorbellen kreeg hij geen gehoor. Informatie bij de politie Utrecht leverde op dat moment geen bruikbare informatie op.


Vandaag is overleg gepleegd met de politie Utrecht om meer duidelijkheid in deze opmerkelijke vermissing te krijgen.


Nog even het signalement van Tony. Hij is ongeveer 1.75 m lang, tenger postuur, lang steil donker haar en een sikje. Hij droeg donderdag een blauwe spijkerbroek, meerdere truien, een blauwe ribcolbert en zwarte/grijze sportschoenen. Waarschijnlijk heeft hij meerdere horloges om.


Einde bericht.



Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --