Ingezonden persbericht


---

P E R S B E R I C H T

Ingrijpende uitbreiding bij Probo/Sign Dokkum

Probo/Sign Dokkum opent in december een nieuwe bedrijfsruimte bij de huidige vestiging in Dokkum. Het bedrijf heeft sinds de oprichting in 1982 onder de naam Repos een grote vlucht genomen. In 2001 heeft een splitsing plaatsgevonden; Repos is verdergegaan in graveertechnieken en Probo/Sign werd toeleverancier van reclamemiddelen zoals full-colorprints, banieren, spandoeken, autobeletteringen, reclameborden, raambelettering, etc.

De bouw van het moderne pand is onder andere noodzakelijk in verband met de aanschaf van een 3M Printer 2500-UV. Dit is een unieke grafische machine, die drie printers in één herbergt. Het is een printer die tot 2,50 meter breed kan printen van de rol, het is een vlakbedprinter die op diverse kunststoffen als Forex, Trespa, maar ook op hout, glas, etc. tot een dikte van 7,5 cm kan printen en tenslotte kan er textiel mee worden bedrukt, zoals vlaggen, banners, katoen en andere stoffen. Hierdoor kan er zeer concurrerend worden gewerkt, met name door de hoogwaardige UV-bestendige inkten. Probo/Sign is een van de weinigen in Nederland die door de komst van deze inkjet printer in staat zijn snel en accuraat op de markt in te spelen.

Probo/Sign levert reclamemiddelen op het gebied van full-color prints, banieren, spandoeken, autobeletteringen, reclameborden, raambeletteringen etc.

Bij de foto¹s: (te verkrijgen via info@com7.nl, Onderwerp Foto's Probo/Sign)

Het nieuwe pand van Probo/Sign Dokkum dat in december in gebruik zal worden genomen. Het ontwerp is van Sijtsma & Feekes Architecten te Leeuwarden.

Probo/Sign Dokkum print met de reuze inkjetprinter van 5 m breed bedrukkingen van 2,5 m breed op vele verschillende materialen.


---

Nadere informatie:
Probo/Sign
De heer E. Postma
Beurtvaart 4
9101 RB Dokkum
tel. 0519-222130