Gemeente Voorburg-Leidschendam


Eerste vastgoedbeurs Haaglanden

Persbericht Stadsgewest Haaglanden, 3 oktober 2003
---

´Voor iedere klant een pand` is het motto

Op donderdag 9 oktober 2003 houdt Steenworp Vestigingsadviseurs samen met de Kamer van Koophandel de eerste Haaglanden Vastgoedbeurs. Aanbieders van bedrijfsonroerend goed en gemeenten brengen die dag het totale aanbod van bedrijfslocaties in Haaglanden onder aandacht van ondernemers met (her-) huisvestingsplannen. Het motto van de beurs is: Voor iedere klant een pand.
Dit motto benadrukt de grote diversiteit aan bedrijfslocaties in Haaglanden voor grote en kleine bedrijven. De Haaglanden Vastgoedbeurs wordt van 11.00 uur tot 20.00 uur gehouden in Business Paviljoen Ligne, Wateringseveld.
De beurs is vrij toegankelijk.
U kunt zich voor de beurs aanmelden via www.steenworp.nl, de site van Steenworp vestigingsadviseurs.

De vastgoedbeurs
De beurs is voornamelijk bestemd voor bedrijven met verhuisplannen en voor startende bedrijven die nog op zoek zijn naar locaties. Daarvoor zijn er allerlei stands van bedrijven en organisaties die u hierbij kunnen informeren zoals: gemeenten, makelaars en projectontwikkelaars. Ook zijn er bedrijven die met de verhuizing en de inrichting van bedrijfsonroerend goed te maken hebben.

De vastgoedbeurs opent officieel om 11.30 uur. Sprekers zijn dan de heer E.H. van Vliet, portefeuillehouder Economische Zaken van het stadsgewest Haaglanden en de heer P.J.L. den Dulk, vice-voorzitter Kamer van Koophandel Haaglanden. Vanaf 12.30 uur presenteert Steenworp Vestigingsadviseurs het vernieuwde Bedrijven Informatie Systeem met daarin het actuele aanbod van bedrijfslocaties. Rond 17.00 uur houdt de heer J. Simons van Ernst & Young een presentatie over hoe Haaglanden bedrijven kan motiveren naar onze regio te komen. Bijzonder is, dat de vastgoedbeurs het project Atelier Haagse School ondersteunt. Dit is een schilderwerkplaats voor verstandelijke gehandicapten. Op de beurs is er een expositie van schilderijen te zien.

Steenworp Vestigingsadviseurs
Steenworp Vestigingsadviseurs is een initiatief van de afdeling Economische Zaken van het stadsgewest Haaglanden. Steenworp bemiddelt voor ondernemers en starters bij hun zoektocht naar geschikte bedrijfsruimte. Die kan variëren van een opslagruimte voor een huisschilder tot een bouwkavel voor een meubelfabriek. Winkels, kantoren, praktijkruimtes en werkplaatsen: voor ieder bedrijf is een plek in Haaglanden!