CARGLASS

Eurobusglass wordt Carglass Specials

Begin dit jaar heeft Carglass de zakelijke markt tot groeimarkt bestempeld. Met de ervaring, kennis en netwerken die Carglass Specials de afgelopen jaren in deze markt heeft opgebouwd heeft ze vier belangrijke pijlers benoemd, te weten: bus & coach, trucks, treinen en landbouw & industrie. Daarnaast verzorgt Carglass Specials al jaren de ruitvervangingen van integraalcampers. Vanwege de nieuwe initiatieven voor ruitservice en de uitbreiding met bijvoorbeeld treinen en (land)bouwmachines heeft Carglass tevens gekozen voor een nieuwe naam; 'Eurobusglass' wordt 'Carglass Specials'. De naam Carglass Specials staat voor 100% bereikbaarheid, non-stop dienstverlening en perfecte kwaliteit en service. En juist in deze branche is dat belangrijk want stilstaan kost geld. Veel geld.

Gespecialiseerde Business Unit
Carglass Specials werkt met mobiele teams die speciaal zijn opgeleid voor de vervanging en reparatie van alle voor- zij- en achterruiten die in deze segmenten voorkomen. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van gebogen en verlijmde ruiten en daarin is Carglass gespecialiseerd. Echte specialisten dus die ervaring hebben met alle typen voertuigen. De teams van Carglass Specials beschikken over professionele mobiele units die met een GPS-systeem zijn uitgerust. Door dit systeem kan de afdeling planning direct zien waar alle teams zich bevinden. Hierdoor zijn zij in staat om alerter te kunnen reageren als er snel moet worden geschakeld. Of het nu gaat om een reparatie of vervanging.

Busworld 2003
Ook dit jaar neemt Carglass deel aan de Busworld in Kortrijk die van 17 tot en met 22 oktober plaats vindt. We nodigen u graag uit voor een bezoek aan de stand van Carglass Specials. Om persoonlijk kennis te komen maken met een aantal van onze specialisten of om meer informatie in te winnen over onze nieuwe koers.


---

Noot voor de redactie (