PERSBERICHT
04/09/2003

De Tomatensoep van Unox is ook al niet meer wat het geweest is.

We veranderen niet graag iets bij Unox. Behalve als het beter kan. Zo blijken we een veel lekkerdere Tomatensoep te kunnen maken. Daar is dan ook lang aan gewerkt. Het resultaat: met bijna hetzelfde recept toch een totaal andere soep.

Hoe dat kan? Dat begint bij meer tomaten. Maar nog belangrijker: we gaan er heel anders mee om. Het is een lang en een beetje technisch verhaal, maar waar het op neer komt: de tomaten worden veel korter verhit. Zo blijven ze het lekkerst. Daardoor maken we bij Unox nu tomatensoepen met een veel frissere smaak en een natuurlijkere kleur.

Dat geldt overigens voor alle tomatensoepen van Unox. De stevige Tomatensoep, de Tomatensoep in glas en de Kindersoep Tomaat: de nieuwe smaak is zo goed dat je meteen vergeet dat 'ie ook wel eens anders geweest is.

Nu weten we bij Unox ook wel dat het 'eerst zien, dan geloven is'. Daarom gaan we de komende weken de straat op om niet minder dan 500.000 mensen te laten proeven dat onze nieuwe tomatensoepen de oude niet meer zijn!