EVD


Seminar Zakendoen in Bulgarije, 10 oktober 2003
---

Bulgarije is booming business. Het besteedbaar inkomen van de Bulgaarse bevolking neemt langzaam toe. Dit biedt Nederlandse exporteurs steeds betere vooruitzichten. Niet alleen exporteurs kunnen van de economische groei in het land profiteren. Er zijn meer mogelijkheden. Zo zijn de loonkosten in Bulgarije nog een stuk lager dan in andere toetredingslanden tot de Europese Unie. Met de komende uitbreiding van de EU in 2004 wordt Bulgarije een steeds interessantere markt voor het uitbesteden van productie. Er liggen vooral kansen in de textielproductie, metaal- en houtbewerking. Meer weten? Kom naar het seminar zakendoen in Bulgarije op 10 oktober laat u informeren door deskundige sprekers over de kansen voor uw bedrijf.

Graag nodigen wij u uit om aan deze bijeenkomst deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Indien u zich aanmeldt voor 7 oktober kunnen wij vermelding op de deelnemerslijst garanderen.

PSO
Via het subsidieprogramma Programma Samenwerking Midden- en Oost Europa (PSO) van het ministerie van Economische Zaken worden investeringen van Nederlands-Bulgaarse joint ventures ondersteund. Daarnaast zijn er goede financieringsmogelijkheden via de EU, de Oost-Europa Bank (EBRD) en de Wereldbank.

Locatie en kosten
Het seminar wordt gehouden bij de Metaalunie te Nieuwegein (zie routebeschrijving). De kosten voor deelname aan de bijeenkomst bedragen 75 euro per persoon. Na de bijeenkomst ontvangt u een factuur. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 1 dag voor de bijeenkomst.

Spreekdagen
Voorafgaand aan het seminar worden van 6 tot en met 9 oktober spreekdagen georganiseerd op de volgende locaties:
* 6 oktober bij de EVD in Den Haag

* 7 oktober bij de Kamer van Koophandel in Maastricht
* 8 oktober bij de Kamer van Koophandel in Apeldoorn
* 9 oktober bij Hotel van der Valk in Assen

Op één van deze locaties kunt u een individueel gesprek voeren met de ambassadesecretaris en de handelsmedewerker van de Nederlandse ambassade in Bulgarije.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
* Menno Schrok
Telefoon: (070) 379 70 13
E-mail: schrok@evd.nl

Wilt u meer informatie over Bulgarije, dan kunt u de landenpagina of de online publicatie raadplegen of contact opnemen met de regio-informatiemanager:

* Michiel Notten
Telefoon: (070) 778 89 06
E-mail: bulgarije@info.evd.nl

Bulgarije