Politie Flevoland

Persuitnodiging opening bureau Buiten

Almere Buiten 07-10-2003 - De ruim vijftig politiemensen van de basiseenheid Almere Buiten hebben hun intrek al genomen, maar a.s. vrijdag 10 oktober wordt het nieuwe politiebureau officieel geopend. Vertegenwoordigers van de media zijn van harte uitgenodigd om deze spectaculaire opening meer te maken.

Wat er precies gaat gebeuren is nog geheim, maar dat het een uitzonderlijk spektakel wordt, is zeker. Het nieuwe politiebureau is samen met de gemeente en Stichting De Schoor gevestigd in het Stadsdeelkantoor Almere Buiten aan de Straat van Florida.

Programma officiële opening op vrijdag 10 oktober:

15.00 uur: ontvangst

15.30 uur : loco burgemeester Frits Huis

15.40 uur : districtschef politie, de heer Jan Aandewiel

15.50 uur : stadsdeelmanager, Frans Meijer

16.00 uur : openingsspektakel

16.30 uur : officiële openingshandeling door loco burgemeester Frits Huis

17.00 uur : borrel en gelegenheid tot een rondgang in het gebouw

Door de festiviteiten is het Stadsdeelkantoor en het politiebureau vrijdag 10 oktober vanaf 15:00 uur gesloten.

De politie van Almere Buiten is samen met de gemeente en Stichting De Schoor gevestigd in het Stadsdeelkantoor Almere Buiten aan de Straat van Florida. Inwoners van Almere Buiten kunnen daar voor vragen, meldingen of het doen van aangifte terecht op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Landelijke Politiedag

De inwoners van Almere Buiten kunnen de volgende dag, zaterdag 11 oktober tijdens de jaarlijkse Landelijke Politiedag een kijkje komen nemen. Dit is een soort open dag waarop de Nederlandse politie een kijkje achter schermen biedt. Dit jaar vindt de Landelijke Politiedag onder meer plaats in Almere Buiten, voornamelijk op het parkeerterrein tussen Doemere en Buitenmere. Er is van alles te zien, te doen en te beleven, voor jong en oud. Ook de gemeente, de brandweer, Stichting De Schoor, Nos Kultura en andere veiligheidspartners dragen hun steentje bij en organiseren allerlei activiteiten. Het stadsdeelkantoor wordt die dag opengesteld voor publiek. Klik hier voor meer informatie en voor het programma.