Provincie Overijssel

Provincie informeert over projecten Europaloket

Om indieners van projecten te informeren over de procedures, organiseert het Europaloket van de provincie Overijssel vrijdag 10 oktober een bijeenkomst in Steenwijk.

Via het Europaloket stellen de Europese Unie, het Rijk en de provincie Overijssel jaarlijks tientallen miljoenen euro's beschikbaar om de Overijsselse economie en het platteland te stimuleren. Het Europaloket wijst de weg in de verschillende subsidieprogrammas en biedt ondersteuning bij het indienen van een aanvraag voor een project.

Duidelijk
De bijeenkomst in Steenwijk is bedoel duidelijkheid te geven over hoe zo'n aanvraag ingediend moet worden. Iedereen die een aanvraag wil indienen of dat al gedaan heeft is welkom. Het programma start om 9.30 uur in Kunststofcentrum PolyPlasticum in Steenwijk. Het wordt voortgezet in Theater en Evenementenhal De Meenthe, ook in Steenwijk, tot 13.30 uur.

De uitvoering van projecten is de rode draad in de bijeenkomst. Er wordt toelichting geven op uitvoerinsgbepalingen, vragen worden beantwoord, en medewerkers van het Europaloket stellen zich voor.

U kunt u per mail aanmelden voor de bijeenkomst bij het Europaloket, of bellen: 038 - 425 26 27

Lees meer over het Europaloket Meer informatie: nieuwsredactie@prv-overijssel.nl © 2003 Provincie Overijssel