Ingezonden persbericht


WATNOU..?! VRIJDAG 10 OKTOBER TUSSEN 2100 EN 2200 OP 747 AM

Vrijdag 10 oktober is er weer een uitzending van WATNOU..?!

In deze aflevering een column van Arzu Kokeng en een live-optreden van de band Magic Fingers, een Haagse multicultiband met als motto 'two worlds, one beat'.

Zoubida El Kandoussi is een jonge studente die een reis organiseert naar de Palestijnse gebieden. Wat gaat ze doen en met wie?

VVD-Tweede Kamerlid Ruud Luchtenveld wil af van positieve discriminatie van vrouwen en etnische minderheden. Zijn collega-kamerlid Boris van der Ham van D66 is het daar niet mee eens. Een gesprek met beide heren.

Uit een enquête van Vrij Nederland blijkt dat 81 procent van de Nederlandse magistraten menen dat drugszaken te veel tijd opslokken. Tweederde van hen vindt dat softdrugs uit het strafrecht moeten worden gehaald. Wil Tonkens, voorzitter van de Nederlandse Vereniging Voor Rechtspraak, komt het onderzoek toelichten. Boris van der Ham heeft drugsbeleid in zijn portefeuille en zal wederom zijn visie geven.

Last but not least gaan wij ook nog ff bellen met onze eigen WATNOU..? IMAM Mohamed Oussalah.

WATNOU..?!

Iedere vrijdag tussen 21.00 en 22.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur.

WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.

Live vanuit Studio Desmet in Amsterdam.

Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!