Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe



Datum: 10 okt.2003


P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE



10 oktober 2003



Kluis gemeentehuis Nunspeet gekraakt


Afgelopen nacht is de kluis in het gemeentehuis van Nunspeet gekraakt. Er is slechts een klein geldbedrag ontvreemd. Hoe de kraker(s) het gemeentehuis zijn binnengekomen, is nog niet duidelijk. Er zijn geen braaksporen ontdekt. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en verzoekt getuigen of anderen die informatie over deze kluiskraak hebben contact met haar op te nemen via 0900-8844.


Epe - Onder invloed

Een 34 jarige automobilist uit Gouda blies bij controle donderdagavond op de A50 1,7 prom. Het rijbewijs is ingevorderd en proces verbaal wordt opgemaakt.


Elburg - belediging

Een 15 jarige jongen uit Elburg vond het donderdagmiddag nodig de politie te beledigen. De jongen wordt doorverwezen naar het preventieproject LINK, waar een passende maatregel zal worden genomen.


Heerde - diefstal uit woning

Uit een woning aan de Veldweg is gisteren een onbekend geldbedrag, diverse sieraden en een mobiele telefoon weggenomen. Men is vermoedelijk door de achterdeur binnengekomen, omdat deze niet op slot zat.


Heerde - diefstal portemonnee

Een 78 jarige inwoonster uit Heerde wil bij de supermarkt aan de Stationsstraat boodschappen afrekenen, maar komt tot de ontdekking dat de portemonnee weg is. Deze zat in een tas die in het winkelwagentje stond. Het gaat om een zwarte knip portemonnee met als inhoud geld en diverse pasjes.



Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 52




---- --