Ingezonden persbericht


Persbericht

's-Gravenzande, 10 oktober 2003

Westplant Interieurbeplanting

Promoot kerstdecoraties op diverse vakbeurzen

Vanaf 6 oktober presenteert Westplant Interieurbeplanting een uitgebreid en vernieuwd assortiment aan kerst- en beplantingsassortiment. Ter introductie van creatieve, kleurrijke en stijlvolle decoraties, presenteerde Westplant de beplantingen op diverse vakbeurzen.

De beursvloer van MY OFFICE in de Jaarbeurs te Utrecht (6-9 oktober), de vakbeurs Bedrijfsonroerend goed van Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden en de Groendag van het Wellant College te Rotterdam op 9 oktober zijn een paar voorbeelden van locaties die door Westplant gedecoreerd zijn.

De kerstdecoraties kunt u tevens bezichtigen in de nieuwe showroom aan de Woutersweg 16 te 's-Gravenzande. U treft hier kerstbomen aan tussen de speciaal gekweekte, tropische beplanting van Westplant Interieurbeplanting. De showroom mag uniek genoemd worden, omdat deze geplaatst is in een kasomgeving, waar u tevens in volledig Romaanse stijl Italiaanse gebouwen vindt rondom een sfeervol plein.

Aldus wordt getoond hoe eenvoudig het is, het decoreren, opbouwen en afbreken van kerstdecoraties over te laten aan de professionele zorg en creativiteit van Westplant Interieurbeplanting.
- einde persbericht -

Meer informatie:
Westplant Interieurbeplanting
Jacco van Delden
Woutersweg 16
2691 PR 'S-GRAVENZANDE
Tel (0174) 414 731
Fax (0174) 420 124
www.westplant.nl

---- --