Ingezonden persbericht

Nieuw bookazine op de markt: Dif

Rotterdam, oktober 2003

Dif

Maakt het verschil nr. 1

Er verschijnt een nieuw bookazine op de markt. Dif is een jaarlijks periodiek over hetgeen ons het afgelopen jaar bezighield. Geen jaarboek, geen almanak, maar een journalistiek product met 450 pagina's reportages, literaire verhalen, reportage- en kunstfotografie die tezamen een bijzondere uitgave vormen.

Het hoofdredactionele team onder leiding van Fons Burger bestaat uit Pieter Schol (Rails), Peter van der Klugt (Parool), Danny Ilegems (Deng), Louis Zaal (Hollandse Hoogte) en Jacqui Burger (Brighter World). De bijna honderdvijftig medewerkers aan het boekblad komen eveneens van de meest uiteenlopende media in België en Nederland. Van bekend tot nieuw talent.

Ook wat betreft de perscontacten maakt Dif het verschil. Geen standaard persbericht maar een opsomming van een aantal onderwerpen uit ons Bookazine waar u misschien aandacht aan wilt besteden. U kunt via ons pr-bureau Coebergh Communicatie & PR (vragen naar Serge van de Ven via (020) 470 87 87 of hem mailen via serge@coebergh.nl) contact met ons opnemen en wij brengen u dan in contact met de betrokkenen voor een (telefonisch) interview en eventueel beeldmateriaal.


· Onderzoek: Waarom mislukken de TV-acties voor hongerend Afrika?
· Antillen: De route van de Colombiaanse hoertjes op Aruba.
· Uitgebreide documentaire over het koopgedrag van de vrouw en de metrosexual.
· Onderzoek: Wat zit er in onze (kweek)zalm.
· Hoe vrouwenbladen ons seksleven veranderden.
· De Differtentie: In plaats van advertenties, een nieuw fenomeen in de reclamewereld.
· Economie als massapsychologie.

· Exclusief voor Nederland: Het kindcontract.

Voor een gesprek met de hoofdredacteuren of het verhaal over het hoe, wat en waarom van Dif kunt u ook met ons contact opnemen. Dif (ISBN 90 204 0511) is vanaf eind oktober verkrijgbaar in de boekhandels in Nederland en België voor ¤ 25,- en is een uitgave van Brighter World in samenwerking met Uitgeverij Veen, Amsterdam.

Met bijzondere groet!

Dif