BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 10 oktober 2003

De bnn-pinnen komen met bakken uit de hemel

Twee weken geleden lanceerde BNN haar eigen pinnenregen, een variant op de traditionele lintjesregen, maar natuurlijk net even anders. Iedereen waar de jongste omroep van Nederland zich mee kan identificeren of sympathie voor heeft krijgt tijdens de BNN ledenwerfcampagne een unieke BNN-pin met bijbehorend certificaat.

In de derde week van de actie kent BNN Frans Bauer de pin toe voor een geslaagde eerste aflevering van De Bauers. Ook Loeki de Leeuw krijgt een pin als steuntje in de rug, omdat het beestje uit de STER-blokken verwijderd gaat worden en daarmee meer ruimte creëert voor de BNN spots... Natuurlijk verdient ook Tonny Eyk een pin. Hij is namelijk een bekende Chinees geworden! Tonny werd door het managementteam van Nutricia uit Sjanghai uitgenodigd om onder andere de liedjes 'Op een onbewoond eiland' en 'Ik heb zo waanzinnig gedroomd' opnieuw op te nemen in China, met Chinese kinderen. De 15-jarige Jacob Coskum uit Hengelo krijgt de pin voor het overleven van de explosie van zijn gsm in zijn broekzak... Tenslotte kent BNN de pin toe aan Prins Friso, voor het doorstaan van de commotie rond zijn verloofde Mabel Wisse Smit...

De winnaars worden elke zondagochtend tussen 09.00 uur en 12.00 uur bekend gemaakt door presentator Sander de Heer in het BNN radioprogramma De Heer Zij met U op 3FM. Daarnaast is op zondag vanaf 12.00 uur op www.bnn.nl speciale aandacht voor deze unieke BNN-actie.

BNN heeft op 1 januari 2004 150.000 leden nodig om ook na september 2005 te mogen uitzenden op radio en televisie. Op dit moment heeft BNN nog ruim 30.000 nieuwe leden nodig. Wordt dit aantal niet gehaald dan gaat de stekker eruit en verdwijnt de jongste omroep van Nederland.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Marion van Dam, tel.: 035-6555333. e-mail: marion.van.dam@bnn.nl