EuroNext Brussel


Persmededeling

Virgin Express behaalt zilver op Telegraph Travel Awards 2003

Londen, 10 oktober 2003 · Deze week sleepte Virgin Express het zilver in de wacht in de categorie 'Best Low-Cost Airline of the Year' op de jaarlijkse Telegraph Travel Awards. Deze prijsuitreiking is één van de meest prestigieuze in de Europese reisindustrie en geeft de voorkeur en reisgewoonten weer van de lezers van The Daily Telegraph en The Sunday Telegraph. Vorig jaar viel Virgin Express met een vierde plaats net buiten de prijzen in de categorie van de lagekostenmaatschappijen. Dit jaar deed de Belgische lagetarievencarrier het heel wat beter met de op één na hoogste onderscheiding.

David Hoare, Voorzitter van Virgin Express zei na afloop van de prijsuitreikingsceremonie in Londen: "Ik ben zeer fier om zo'n hoge onderscheiding als een Silver Award op de Telegraph Travel Awards in ontvangst te mogen nemen. Wat me bijzonder veel verheugde is dat, hoewel Virgin Express zelf niet naar Groot-Brittannië vliegt, we zelfs een goede reputatie genieten bij de lezers van The Daily Telegraph in zowel Groot-Brittannië als op het Europese vasteland. De medewerkers van Virgin Express werken dag in dag uit zeer hard om de passagiers waar voor hun geld te bieden door een vriendelijke service aan te bieden van reservatie tot bagageaflevering, ons consequent lagetarievenbeleid en een uitstekend stiptheidpercentage van maar meer dan 94% de voorbije zomer."

---
Momenteel biedt Virgin Express lijndiensten aan van Brussel naar Athene, Barcelona, Bordeaux, Kopenhagen, Faro, Genève, Göteborg, Lissabon, Londen City Airport, Madrid, Malaga, Milaan, Nice, Palma de Mallorca, Rome en Stockholm. De Belgische lagetarievenmaatschappij vliegt ook dagelijks tussen Rome en Amsterdam. Op 26 oktober 2003 opent Virgin Express een nieuwe lijn tussen Amsterdam en Milaan-Linate.
www.virgin-express.com


---- --