Politie Zeeland



W-7166-2003 DIEFSTAL TAS

Donderdagavond tussen 20.00 uur en 20.30 uur is een 61-jarige vrouw uit Melo-Montes Claros (Brazilië) op het Stationsplein in Vlissingen bestolen van haar schoudertas.
De vrouw had haar tas, tijdens het wachten op de bus, op de grond gezet. Op laatst genoemd tijdstip ontdekte ze dat haar tas, met daarin o.a. waardepapieren en een zonnebril met een waarde van enkele honderden euro's, was weggenomen.


O-7167-2003 DIEFSTAL UIT AUTO

Donderdagmiddag tussen 15.30 uur en 16.30 uur is er ingebroken in een bedrijfsbusje die geparkeerd stond aan de Oudelandseweg in Sint Annaland.
Uit het busje werd gereedschap met een waarde van enkele duizenden euro's weggenomen. Er is geen braakschade.

W-7168-2003 VERNIELING AUTO'S
In de nacht van donderdag op vrijdag tussen 00.00 uur en 08.30 uur zijn er vernielingen gepleegd aan diverse personenauto's die bij een garagebedrijf aan de Edisonweg in Vlissingen stonden.
Van vijf auto's werden de ruiten vernield. De schade bedraagt honderden euro's.

O-7169-2003 AANRIJDING IN KWADENDAMME
Vrijdagochtend rond 07.40 uur vond er op de kruising Langeweegje, Oudehoondertsedijk in Kwadendamme een aanrijding plaats tussen een motorfiets en een fiets.
De 13-jarige fietser uit de gemeente Borsele reed over het Langeweegje komende uit de richting van Kwadendamme. Op de T-kruising met de Hoondertsedijk sloeg hij linksaf.
Hierbij verleende hij geen voorrang aan de 34-jarige bestuurder van de motorfiets uit de gemeente Borsele. Hij haalde de fietser net in.
Door de aanrijding kwamen de fietser en de motorrijder ten val. Ze zijn beiden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
De motorrijder hield aan de aanrijding een gekneusde enkel over, de fietser brak zijn arm.

W-7170-2003 INBRAAK IN AUTO
Tussen donderdag en vrijdagmiddag 12.00 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan het Dreefje in Westkapelle.
Uit de auto werd niets weggenomen. Het gehele dashboard werd vernield. De auto werd opengebroken; het totale schadebedrag is nog onbekend.