10/10 Aa & Dommel

Boxtel 10-10-2003 -

GORDELCONTROLE, Boxtel

Donderdagmiddag zijn bij een gordelcontrole op de Baandervrouwenlaan in Boxtel 8 personen bekeurd omdat ze hun autogordel niet om hadden.

MAN GEWOND BIJ EENZIJDIG ONGEVAL, Liempde

Donderdagavond is een 51-jarige man uit Barendrecht bij een eenzijdig ongeval gewond geraakt. De man reed met zijn auto over de Barrierweg in Liempde. Door nog onbekende oorzaak is de man vermoedelijk met zijn auto links in de berm gekomen, waarbij hij tegen twee bomen is gereden. De rit eindigde in de rechts naast de weg gelegen sloot. De man is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

AUTO GESTOLEN, Vught

Donderdagavond is vanaf de Maarten Trompstraat in Vught een grijze Mercedes 220 gestolen. Vanuit de kleedkamer van de aan die straat gelegen sporthal werden de sleutels van de auto gestolen, waarna de auto is weggehaald. Het kenteken van de auto is 61-FZ-DD.

AUTO IN BRAND, Vught

Vrijdagmorgen werd gemeld dat op de A2 onder Vught een auto in brand stond. Een 28-jarige vrouw uit Sint Oedenrode reed met haar auto over de A2 toen de deze plotseling in brand raakte. De vrouw en een 31-jarige passagier konden tijdig uit de auto komen. De brandweer heeft de auto geblust.