10/10 Den Bosch

's-Hertogenbosch 10-10-2003 -

GEWONDEN BIJ ONGEVAL, Rosmalen

Donderdagmiddag zijn een 22-jarige vrouw en een 20 jarige man uit 's-Hertogenbosch bij een ongeval gewond geraakt. De vrouw zat als passagiere in een auto, bestuurd door de 20-jarige man uit 's-Hertogenbosch. Deze auto reed over de Jan Heijmanslaan in Rosmalen. Bij een uitrit van een benzinestation aan die weg kwam hij in aanrijding met een auto, bestuurd door een 38-jarige man uit Rosmalen, die vanaf het benzinestation de weg op reed. Zowel de 20-jarige man als de vrouw zijn met hoofdletsel overgebracht naar een ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

TAS GESTOLEN, 's-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is van een 51-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch haar tas gestolen. De vrouw fietste rond 14.10 uur over de Graafseweg in 's-Hertogenbosch toen haar een bromscooter met daarop twee mannen tegemoet kwam rijden. Tijdens het passeren griste de man die achterop zat de tas van de vrouw mee. De tas werd in de omgeving teruggevonden. De portemonnee van de vrouw was er echter uit. Later is ook de portemonnee teruggevonden.

MAN AANGEHOUDEN MET VALS BRIEFJE VAN 50 EURO, 's-Hertogenbosch

Donderdagavond is een 24-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. De man probeerde bij verschillende winkels aan de Rompertpassage met een vals briefje van 50 euro te betalen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij later die avond heengezonden.

VERKEERSCONTROLE, Drunen

Donderdagavond zijn bij een snelheidscontrole op de Lipsstraat in Drunen 11 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden, was 85 km/u de hoogst gemeten snelheid. Op de Parklaan in Drunen werden 7 bestuurders bekeurd omdat ze hun autogordel niet om hadden.

VERKEERSCONTROLE, 's-Hertogenbosch

Donderdagavond zijn op de Markt en de Koningsweg in 's-Hertogenbosch verkeerscontroles gehouden. Op de Markt werden bromfietsen gecontroleerd. Daarbij bleken er 17 te zijn opgevoerd. Ook werd een 15-jarige jongen bekeurd omdat hij op een quad reed. Op de Koningsweg werden 28 bekeuringen uitgeschreven voor te hard rijden. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden, was 92 km/u de hoogst gemeten snelheid.

RIJBEWIJS INGEVORDERD BIJ ALCOHOLCONTROLE, 's-Hertogenbosch

Donderdagavond, rond 23.00 uur is op de Orthenseweg in 's-Hertogenbosch een 33-jarige man uit 's-Hertogenbosch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg naast de bekeuring ook een rijverbod van 6 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.