10/10 Land van Cuijk

Cuijk 10-10-2003 -

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL, Boxmeer

Donderdagmiddag is een 32-jarige vrouw uit Boxmeer gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw stak met maar fiets, waarop ook nog haar 2 jarige zoontje en 5 jarige dochtertje zaten, de Burgemeester Verkuijkstraat in Boxmeer over. Daarbij werd ze aangereden door een bromscooter, bestuurd door een 16-jarig meisje uit Boxmeer. Bij het ongeval raakte de vrouw gewond aan het gezicht en haar schouder. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer. De twee kinderen bleven ongedeerd. De bromfietsster liep schaafwonden op.

AANRIJDING TUSSEN TWEE FIETSERS, Boxmeer

Donderdagavond rond 19.10 uur werd op de Acacia in Boxmeer een aanrijding gmeld tussen twee fietsers. Een 14-jarig meisje uit Boxmeer was in een bocht in de Acacia in aanrijding gekomen met een haar tegemoet komende 35-jarige fietsster uit Boxmeer. Waarschijnlijk heeft de ene de binnenbocht en de andere de buitenbocht genomen. De vrouw liep waarschijnlijk een gebroken pols op bij de aanrijding. Ze is overgebracth naar het ziekenhuis. Het meisje liep schaafwonden op.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Boxmeer

In de nacht van donderdag op vrijdag, rond middernacht werd op de Karel Doormanstraat in Boxmeer, een 63-jarige man uit Boxmeer bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Hij kreeg een boete van 190,- en een rijverbod van 2 uur.

VROUW AANGEHOUDEN, Boxmeer

Vrijdagmorgen is een 38-jarige vrouw uit Boxmeer aangehouden. De vrouw had eerder die morgen een valse bommelding gedaan bij de GGZ in Boxmeer. Snel kon achterhaald worden wie de bommelding had gedaan, waarna de vrouw kon worden aangehouden.