Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout (10/10)

Oosterhout, vrijdag 10 oktober 2003

Controle coffeeshops
WAALWIJK: Donderdag 9 oktober controleerde de politie twee coffeeshops in Waalwijk. De controles zijn goed verlopen. De bezoekers waren allemaal ouder dan 18 jaar en hadden niet meer dan de toegestane 5 gram softdrugs in hun bezit. Verder hadden beide coffeeshops niet meer dan de toegestane 500 gram softdrugs op voorraad.

Snelheidscontrole in Made
MADE: Op 9 oktober hield de politie twee snelheidscontroles. Op de Zuideindsestraat werden 905 voertuigen gecontroleerd. Daarbij werden 12 bestuurder betrapt op te snel rijden. Zij krijgen een bekeuring thuisgestuurd. In de 50 km-zone was de hoogst gemeten snelheid 65 km/u. Op de Drimmelenseweg werden 560 voertuigen gecontroleerd. Hier reden 17 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid 73 km/u was.

Roodlicht controle
RIJEN: De politie hield op donderdag 9 oktober een roodlicht controle op de Stationsstraat, Julianastraat en Oosterhoutseweg. Er werden 9 bekeuringen uitgeschreven voor het rijden door rood (zowel bij een drie kleurig verkeerslicht als bij de spoorwegovergang). Ook werd een bromfietser bekeurd voor het niet dragen van een helm en een voor het rijden op zijn bromfiets zonder achterlicht.

Bron: Connie Polak