BOVAG


Spectaculaire verkiezingen van Tweewielerwinkel- enTweewielertechnicus van het jaar 2004 in voorbereiding

10 October 2003

De BOVAG-afdeling Tweewielerbedrijven presenteert in 2004 voor de eerste keer de verkiezing van de Tweewielerwinkel en Tweewielertechnicus van het jaar 2004. Deze eretitels zijn bestemd voor een tweewielerwinkel en fiets-bromfietstechnicus met bijzondere kwaliteiten. Doel: het belichten van het vakmanschap, de kwaliteit in de branche. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Bedrijven of instellingen die van deze unieke gelegenheid gebruik willen maken om zich ook breed aan de tweewielerbranche te presenteren, kunnen zich nu als sponsor melden.

Efteling
Als locatie voor het verkiezingsspektakel is gekozen voor de Efteling. Een professionele entourage waarin een zakelijke boodschap kan worden gecombineerd met een sprookjesachtige omgeving. Een plek waar de branchegenoten graag heen zullen gaan om volop van te genieten. De uitreiking vindt plaats op maandag 8 maart 2004, aansluitend aan de meestal druk bezochte algemene ledenvergadering van de BOVAG-afdeling Tweewielerbedrijven.

Organisatie
Het onafhankelijk vakblad Tweewieler blijft, net als in voorgaande jaren, verantwoordelijk voor de jurering en selectie van de winnaars van de verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar. De selectie en jurering van Tweewielertechnicus van het jaarwordt, eveneens net als voorgaande jaren, uitbesteed aan Innovam, het opleidings- en examencentrum van de branche. De organisatie van de feestelijke uitreiking van beide verkiezingen wordt geheel verzorgd door de BOVAG.

Veel veranderingen
De verkiezing belooft een groots en toonaangevend branche-evenement te worden. Daartoe zal dit jaar veel in de organisatie van het evenement worden veranderd. Zo komt er veel meer communicatie rondom het evenement (verzorgd door BOVAG), interessante prijzen voor de winnaars en de genomineerden (o.a. een wisseltrofee), en zeer uitgebreide sponsormogelijkheden. Het geheel wordt afgesloten met een feestavond om nooit te vergeten.

Sponsors
BOVAG ontwikkelt de nieuwe verkiezingen voor langere termijn. Daarom worden er ook sponsorovereenkomsten voor drie jaar aangeboden. Dit betekent voor een sponsor een bijzondere kans om zijn/haar merk drie jaar lang te profileren op topniveau tegen een vaststaand sponsorbedrag (dat dus in die periode niet wordt verhoogd). Uiteraard kan er worden gekozen uit hoofdsponsoring en subsponsoring.

Communicatie
De BOVAG biedt, behalve in de eigen media veel aandacht aan de verkiezingen, ook persinformatie aan relevante consumentenbladen. Uiteraard zullen de branchevakbladen zorgvuldig van alles rond de verkiezingen op de hoogte worden gehouden. Het vakblad Tweewieler heeft al een speciale verkiezingseditie toegezegd. Voor het winnende bedrijf wordt zelfs een speciale krant gemaakt die regionaal in zijn marktgebied wordt verspreid.

Op vrijwel alle uitingen van de verkiezingen komen de namen en logo's van de sponsors terug. Vanzelfsprekend zullen sponsors acte de présence kunnen geven op de speciale jaarvergadering van de BOVAG-afdeling Tweewielerbedrijven.
Meer informatie over mogelijke sponsoring is te verkrijgen via het secretariaat van de BOVAG-afdeling Tweewielerbedrijven: 030-6595416 of twb@bovag.nl