Ingezonden persbericht

Aucon en DeX-it bundelen hun activiteiten

HARDINXVELD-GIESSENDAM, 20031010 -- Aucon, marktleider in Automotive software oplossingen, maakt bekend dat zij de activiteiten van DeX-it, toonaangevende aanbieder van geïntegreerde business (tele)communicatie systemen,overneemt en integreert in haar bedrijf.



"Met deze nieuwe activiteit versterkt Aucon haar positie als totaal ICT leverancier in de automotive branche," zegt Ronald van der Vlist, Algemeen Directeur van Aucon BV. "DeX-it beschikt over de producten die nodig zijn om op de automotive-markt een compleet pakket van zowel hardware als software te kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen nieuwe applicaties binnen het automobielbedrijf eenvoudig worden geïntegreerd met bestaande systemen".
"Door gebruik te maken van de nieuwste mogelijkheden van telecommunicatie en data systemen wordt flexibel zaken doen sterk vereenvoudigd", aldus Koen Dekker, Algemeen Directeur van DeX-it.
"Aucon integreert DeX-it als een separate Business Unit binnen het bedrijf. Hierdoor ontstaat er een unieke situatie in de markt", volgens van der Vlist. De producten van DeX-it zullen door Aucon aan haar klanten worden geoffreerd als onderdeel van de automatisering binnen het autobedrijf. Daarnaast blijft DeX-it leverancier van Tele- en Datacommunicatie producten. Deze producten worden via erkende resellers op de markt gebracht. "Wij zijn dan ook zeer verheugd dat we Koen Dekker mogen verwelkomen als nieuw directielid binnen de Aucon organisatie" vervolgt Ronald van der Vlist, "zijn kennis en inzicht van zowel de automotive als de ICT branche zal ons helpen onze sterke positie op de markt nog verder uit te breiden." "Ook ik kijk heel erg uit naar de samenwerking met Aucon" zegt Koen Dekker, "ICT resellers staan continue onder druk om hun service en omzet te verbeteren, door de professionele organisatie van Aucon en de vernieuwende producten van DeX-it kan ik de DeX-it resellers de ondersteuning bieden die men verwacht van een toonaangevend internationale ICT leverancier."
Over Aucon: Aucon is een leverancier van automatiseringsproducten voor de automotive branche. Met haar Dealer Management Systemen, Customer Relation Management software en andere producten is zij een toonaangevende leverancier in zowel Nederland als daar buiten.
Over DeX-it: DeX-it is een leverancier van geïntegreerde tele- en datacommunicatieproducten. Deze systemen combineren spraak, data en applicatieondersteuning in één uniek platform. Door deze activiteit nu onder te brengen bij Aucon kunnen de expansie plannen voor de gehele productlijn van exclusieve telecommunicatie en data producten sneller vorm krijgen.





Ingezonden persbericht