Politie Midden- en West Brabant

Landelijke politiedag in land van Heusden en Altena

Woudrichem, maandag 6 oktober 2003

De politie van team Altena neemt deel aan de landelijke politiedag op zaterdag 11 oktober. Van 10.00 uur tot 15.00 uur zijn er rondom het bureau (Baljuw 1) tal van activiteiten. Het thema van de landelijke politiedag is dit jaar Samen verantwoordelijk waarbij een appèl wordt gedaan op de bijdrage van burgers aan de veiligheid in hun directe omgeving. Aan deze dag werken naast de politie onder meer ook de brandweer en de GGD mee.

Politieagenten vertellen die dag uitgebreid over hun werkzaamheden en laten daarbij verschillende dingen zien. Natuurlijk zijn er allerlei politievoertuigen te bezichtigen, zoals de normale politieautos, politiemotor, radarauto en autos van de mobiele eenheid. Ook de technische recherche en het verkeershandhavingsteam zijn van de partij. Daarnaast vinden er demonstraties plaats met politiehonden en mogen kinderen op de politiemotor op de foto.

Natuurlijk zijn ook diverse partners van de politie aanwezig:
* GGD met ambulance

* Brandweer met brandweerauto
* 3VO

* Bureau Halt

* Takelbedrijf

* Schietvereniging

* Wildbeheerseenheid

* Jongerenwerk

Parkeren bij het bureau is niet mogelijk. Bezoekers die met de auto komen, kunnen hun auto parkeren bij het gemeentehuis in Woudrichem. Vanaf die plaats wijzen borden de weg naar het bureau. Graag tot ziens op zaterdag 11 oktober!

Bron: Connie Polak