11/10 Aa & Dommel

Boxtel 11-10-2003 -

VROUW VAN TAS BEROOFD, Sint Oedenrode

Vrijdagmiddag is een 40-jarige vrouw uit sint Oedenrode van haar tas beroofd. De vrouw had haar tas op de bagagedrager van haar fiets. Ze fietste, rond 16.45 uur, komende vanaf het Klaverpad de Zwembadweg op in Sint Oedenrode. Toen ze ter hoogte van de ingang van het park was, hoorde ze een bromfiets achter haar naderen en kreeg ze een harde klap op haar hoofd. Toen de bromfiets haar voorbij reed, zag ze dat de duopassagier haar tas van de bagagedrager had weggenomen. De bromfiets met daarop twee jongeren reed rechtdoor en verdween uit het gezicht. Het betrof twee jongeren met donkere kleding en donkere helmen. Eventuele getuigen die, vrijdagmiddag tussen 16.30 en 17.00 uur, iets hebben gezien op of in de omgeving van de Zwembadweg in Sint Oedenrode worden verzocht contact op te nemen met de politie, 0900-8844.

VERKEERSCONTROLE, Berlicum/Sint Michielsgestel

Vrijdagmiddag en avond zijn verkeerscontroles gehouden op de Hoogstraat in Berlicum en de Theerestraat in Sint Michielsgestel. De controles maken deel uit van de gerichte verkeerscontroles die de hele week zijn uitgevoerd in de gemeenten Schijndel en Sint Michielsgestel, die eerder al werden aangekondigd. Bij de controles zijn 48 bekeuringen uitgeschreven. Een persoon werd bekeurd omdat hij niet hands free aan het bellen was, 16 hadden hun auto gorden niet om, 10 bleken er te hard te rijden, vier werden bekeurd ver verschillende overtredingen en bij drie was de verlichting niet in orde. Verder werden 12 bromfietsers bekeurd omdat hun bromfiets was opgevoerd. Een van de bromfietsers werd zelfs voor de derde keer in korte tijd voor hetzelfde feit bekeurd. Ook werden er nog twee bromfietser bekeurd omdat ze geen helm droegen.

TE VEEL GEDRONKEN

* In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 01.05 uur is op de Bosscheweg in boxtel een 22-jarige man uit Esch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. `De man kreeg naast de bekeuring ook een rijverbod van 11 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

* Dezelfde nacht, rond 01.35 uur werd op de Victoriastraat in Sint Michielsgestel een 67-jarige man uit Schijndel voor hetzelfde feit bekeurd. De man kreeg naast de bekeuring een rijverbod van 4 uur.

MAN AANGEHOUDEN VOOR AANRANDING, Boxtel

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 26-jarige man uit Boxtel aangehouden. De man had in de Rozemarijnstraat in Boxtel een 16-jarig meisje uit Liempde aangerand. Hij had het meisje onder andere bij de borsten gegrepen. De man is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

VERNIELINGEN AAN AUTO'S, Schijndel

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn aan een zevental auto's die geparkeerd stonden aan de Vlagheide in Schijndel vernielingen aangericht. Zo werden ruitenwissers, antennes, buitenspiegels en grills verbogen en afgebroken, benzinedoppen en de afsluitklepjes werden vernield verder werden sommige auto's ook nog bekrast.