11/10 Land van Cuijk

Cuijk 11-10-2003 -

FIETSER GEWOND BIJ ONGEVAL, Stevensbeek

Vrijdagavond is een 16-jarige fietser uit Oostrum bij ongeval gewond geraakt. De jongen reed in een groepje fietser rond 23.00 uur over Stevensbeekseweg in de richting Stevensbeek. Vanuit Tegenovergestelde richting kwam dit groepje een bromfietser tegemoet rijden, bestuurd door een 25-jarige man uit Stevensbeek. Twee meisjes die voor de jongen fietsen gingen aan de kant, de jongen merkte dit echter niet en kwam in aanrijding met de hem tegemoet komende bromfiets. De jongen is met snijwonden in het gezicht en enkele kneuzingen overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer, waar hij is behandeld. Na behandeling kon hij weer naar huis.

TE VEEL GEDRONKEN, Grave

In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 03.30 uur, is op de Mgr. Borretweg in Grave een 38-jarige man uit Grave bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg naast de bekeuring ook een rijverbod van 4 uur.

ZONDER RIJBEWIJS, Gassel

Zaterdagmiddag zag een surveillance van de politie Land van Cuijk een auto over een verdrijvingsvlak rijden op de Jan van Cuijkdijk. Nadat de auto tot stoppen was gebracht op het Maasveld in Gassel, bleek, de 34-jarige bestuurder uit Helmond niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Verder bleken er nog twee boetes voor de man open te staan voor een totaal bedrag van 830,42. Deze boetes had de man eveneens gehad voor het rijden zonder rijbewijs. De auto van de man is in beslag genomen en tegen de man is opnieuw proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor kon hij zijn reis te voet voortzetten.