Ingezonden persbericht


Juni 2003

KreaDoe 2003
Wereldse feestdagen, hobbyspullen, decoratiematerialen, cadeaus en nog veel meer...

Van dinsdag 14 tot en met zondag 19 oktober 2003 vindt KreaDoe, de grootste hobbybeurs van Europa, plaats in Jaarbeurs Utrecht. Het thema is Wereldse Feestdagen. Behalve dat KreaDoe een inspiratiebron is voor kerstdecoraties, sinterklaas-en kerstcadeaus biedt KreaDoe tevens inspiratie voor creatieve wereldse feestvreugde. Meer dan 280 exposanten demonstreren de nieuwste materialen, boeken, tijdschriften en technieken voor creatieve vaardigheden.

In talloze workshops valt van alles te leren qua hobby, tuin en interieur; zoals kerstdecoratie maken, keramiek beschilderen, haken, kaarten maken, scrapbook, borduren, origami, textielverven, patchwork, kalligrafie, kaarsen decoreren, lampje maken, servetdecoraties, sieraden maken, iris vouwen en mozaïek.

1001 Arabische Nachten tijdens de grootste en meest trendy hobbybeurs van Europa
Out of Africa, From Russia with love, Carnaval Americanos en X-mas in England. KreaDoe brengt de bezoeker in de diverse paviljoens in wereldse sferen. Oosterse, Arabische sferen zijn te vinden in de speciale 1001 Arabische Nachten Kasba.
En het Engelse Kerst Huis is een bron van inspiratie om huis en tuin ook het komende kerstfeest geheel in de juiste sfeer te brengen.

KreaDoe 2003
Jaarbeurs Utrecht, dinsdag 14 tot en met zondag 19 oktober 2003. Openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur.
Entreeprijs: 10 euro. Met kortingsbon en in de voorverkoop via de ANWB-winkels:
9 euro. Kinderen tot en met 8 jaar gratis entree.

Meer informatie?
Vraag het gratis KreaDoe Magazine aan. Boordevol info over KreaDoe met tips, trends, bijzondere hobbymaterialen en hun toepassingen. Stuur een (brief)kaart met naam en volledige adres naar: Kreadoe Magazine, Postbus 8800, 3503 RV Utrecht. Of surf naar www.kreadoe.nl