Productschap Wijn

Bargezellige opening "Au Raisin"

PERSBERICHT

Bargezellige opening Au Raisin

Op 9 oktober j.l. was het zover: onder grote belangstelling gingen de deuren van Wijnbar Au Raisin open. De ruim 60 aanwezigen waren getuige van de doop van Arnhems nieuwste horeca aanwinst. Volgens goed gebruik vloeide de vin mousseux tijdens deze feestelijke gebeurtenis dan ook rijkelijk.

De gasten genoten zichtbaar van de vele wijnen uit de kelders, van de smakelijke hapjes en van de muziek van LAmour Toujours o.l.v. Rian van Nieuwkuijk. Zij trakteerde haar gehoor op chansons van onder andere Georges Brassens, Edith Piaf, Michel Fugain en Julien Clerc. Haar optreden droeg in grote mate bij tot de toch al geanimeerde sfeer.

De bijzondere, ongedwongen ambiance van de wijnbar leent zich uitstekend om af te spreken met collegas, vrienden en zakenrelaties om even bij te praten na een drukke werkdag. De wijnbar biedt (ook buiten de openingsuren) voldoende gelegenheid om jubilea te vieren, afscheid te nemen van collegas, recepties te houden of als locatie voor personeelsuitjes.

Wijnbar Au Raisin staat op het terrein van de wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Velperweg en is iedere donderdagavond van 17.00 tot 21.00 uur geopend.

U bent ook van harte uitgenodigd in wijnbar "Au Raisin". Neem hiervoor contact op met Astrid Donders voor het maken van een afspraak. Wilt u meer informatie of andere foto's kunt u haar ook bellen of mailen.

Robbers & van den Hoogen bv

telefoon: 026 445 59 12

e-mail: wijnhandel@robbersenvandenhoogen.nl

www.robbersenvandenhoogen.nl


Copyright © 1996-2003 Productschap Wijn / Wijninformatiecentrum