Gemeente Terneuzen

krachten op Contacta 2003

Persbericht - 1 augustus 2003

Hulst, Sluis en Terneuzen bundelen krachten op Contacta 2003

Het Zeeuws-Vlaamse bedrijfsleven en de gemeenten Hulst, Sluis en Terneuzen gaan als eenheid de regio presenteren op de vakbeurs voor Zuid-West Nederland Contacta.

Op de beurs Contacta heeft Zeeuwsch-Vlaanderen heel een eigen paviljoen. In dit paviljoen zijn de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten Hulst, Sluis en Terneuzen vertegenwoordigd met één grote stand, centraal in het paviljoen.

De gemeente Hulst promoot er het bedrijventerrein Hogeweg. Sluis de terreinen Stampershoek in Oostburg, Deltahoek in Breskens, het Techno Park Zeeland in Schoondijke en de Vlaschaard in Eede. Terneuzen zal er Drie Schouwen in Axel en Handelspoort Zuid in Terneuzen promoten. Dit betreft een selectie uit alle bedrijventerreinen van de drie gemeenten. De stand is een voortvloeisel van gezamenlijk overleg van de afdelingen Economische Zaken. De drie gemeenten ondersteunen met hun actie de presentatie van het Zeeuws-Vlaamse bedrijfsleven.

Daarnaast presenteert een groot aantal Zeeuws-Vlaamse bedrijven zich in het paviljoen, onder andere Apply, Dethon Groen, Elektra 21, Even Kijken, H4A Groep, Hydrauvision, Input//Output, Kees Mechielsen, Mennens, PVB Zeeland, Sprangers Bouwbedrijf, Supcom en Witte Boussen Assurantiën.

Contacta start dinsdag 14 oktober om 18.00 uur en duurt t/m donderdag 16 oktober. De beurs vindt plaats in de Zeelandhallen in Goes.

Noot aan de redactie:

Nadere informatie:
Namens de drie gemeenten:

Gemeente Terneuzen, afdeling Communicatie
Dirk Timmers
Telefoonnummer: 0115 - 455 523