MOJO CONCERTS

The Dandy Warhols

THE DANDY WARHOLS
IN TILBURG

Op dinsdag 14 oktober aanstaande geven The Dandy Warhols een concert in de Tilburgse 013. An Evening With The Dandy Warhols belooft een extra lang optreden te worden.
The Dandy Warhols hebben inmiddels weinig introductie nodig. De band uit Portland wist niet alleen met platen als Dandy Warhols Come Down en Thirteen Tales From Urban Bohemia te scoren, ook live werd al veel publiek in Nederland bereikt. Vorig jaar stonden ze nog op Lowlands en dit jaar wist de band, ondanks de teisterende stortbuien, het Pinkpoppubliek te vermaken met singles als Not If You Were the Last Junkie on Earth en de Vodafone-hit Bohemian Like You. Op het nieuwe album Welcome To The Monkey House verleenden Nile Rodgers en Duran Duran-kopstukken Nick Rhodes en Simon LeBon hun medewerking en in de nabije toekomst hopen The Dandy Warhols in hun eigen studio te kunnen duiken met Massive Attack. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het concert van The Dandy Warhols op dinsdag 14 oktober!

An Evening With
The Dandy Warhols
Dinsdag 14 oktober 2003

013 - Tilburg
Entree: EUR 18 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur. Deuren 19.00 uur.

Meer informatie op www.013web.nl

Kaartverkoop bij de kassa van 013 en door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

11 sep 03 16:29