Politie Hollands Midden
Datum: 6 oktober 2003

(


Proef met wijkspreekuur Alphen aan den Rijn


Wijkagent Lucas Bruinius van team Alphen-Ridderveld en Ruud Hagen, huismeester van winkelcentrum de Herenhof houden op dinsdag 14 oktober een spreekuur. Het spreekuur komt er op verzoek van woningbouwvereniging Wonen Centraal. Veel bewoners van de Herenhof werken overdag en zijn daardoor niet in staat met hem of de wijkagent contact te leggen. Wijkagent Bruinius, die ongeveer een jaar in Alphen aan den Rijn werkt, ziet het spreekuur als een mannier om zijn wijk beter te leren kennen.

Het eerste spreekuur dat het karakter van een proef draagt wordt gehouden op dinsdag 14 oktober van 19:00 uur tot 20:30 uur in het kantoor van de huismeester in de Herenhof. Het is een inloop spreekuur. Afspraken hoeven dus niet te worden gemaakt. Het spreekuur is ook toegankelijk voor mensen die ten oosten van de Eisenhowerlaan in de directe omgeving van de Herenhof wonen.

Ook andere wijkagenten bieden de inwoners van hun wijk de mogelijkheid in hun eigen woonomgeving een spreekuur te bezoeken:

Bewoners van de Vliestroom en omgeving kunnen op donderdag terecht bij Theo van der Hoek in het kantoor van de huismeester van de Vliestroom, om de 14 dagen in de even weken van 14:00 uur - 15:00 uur.

Bewoners van de Argostraat en omgeving kunnen terecht bij wijkagent Rob Visser in het kantoor buurtbeheer in de Argostraat op donderdags 10:00 uur - 11:00 uur

Als de proef met het "Herenhofspreekuur" aanslaat wordt het één keer per maand gehouden.




Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --